BLAAAAAAAAAAAH!
Kiedy muuuusssk przestaje normalnie funkcjonowac ? cos kolo 2 w nocy .
Nudzi wam sie ?? Popiszmy tu... co nam slina na jezyk przyniesie...
Misz uszatek wielki pan dał pół litra , w łape dał , za to 3 uszatki miał....Ah te nocne rymy ...
rymy rymy
margaryny
śniły mi się
cztery misię ?
*chciałam zaznaczyć, że mój funkcjonuje tak zawsze.
Mamo chce cuuukierka. Nie doistaniesz bo w biedronce byly przeceny. Kup mi stalowy moherek a pokaze ci gdzie pieprz ucieka gdy raki zimują
2b or not 2b. takim sposobem Hamlet zadał, otóż tak nie dziwmy się i nie bulwersujmy, albowiem zadał jakże głębokie pytanie na które odpowiedzi nie znał sam. Otóż właśnie to pytanie przychodzi mi na myśl o 3 a.m. Miejmy litość dla swych oblubieńców albowiem stać się możemy Hamletami. Hamleci z kolejną super-teorią Euda o Jabłku Dostojewskiego... nie mamo, nie konserwujemy z nikim, zwiedzamy. Pnie się i pnie, po insygnia władzy. ten dostojny dziki ptak, leć luby, LEĆ !
Luby mi przywodzi na mysl blekitnookiego blondyna o nienagannej posturze i rownie nagannej twarzy:D Mamo ja chce kreedkiii... czujesz dreszczyk ?? Trzecia w nocy
albo rano..w zaleznosci czy masz zamiar spac
Co wyjdzie z połaczenia Slimaka i płyty gramofonowej ? ..cholera wie pewnie żadny kapusty sliski utwór muzyczny. Czyli siedzenie po nocy częsc 2
A wogole to nikomu nie polecam TipTopów bekonowych...Uzalezniają
I ty smiesz mi tu Wspominac o TIPSACH ? KOBIETO MAŁEJ WIARY! Ja ktora ze swym prawie rudym (nie na długo) kolorem włosów uprzejmie smiem ci zwracac uwage , że mimo iz jestes nieprzeciętnej intelignencji jestes mimo wszystko mało tolerajcyjna na nowosci Tip TOPY ...nie Tipsy..jak smiałaś!!!
Moćpanku. nie otóż iż ja albowiem Ci powiem
acz dla mnie samej nie ma mówienia z istnienia
dla samej egzystencji z pamięci
bez rodu dla zapłodu
nie można tu schorzeń bez stworzeń.
iż ah oh. Panno Młodociana bez siana-
daje sie poznać tu rozeznać
w prozaicznym wcale nie licznym,
świat bez istnienia mądrości nasienia !