Haite&Ori - Dyskusyjno wychowawcza Gra

BLAAAAAAAAAAAH!

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2009-05-13 18:28:39

Eudo

Dzika Flegmatyczka.

9972192
Punktów :   

srututu. czyli koniec liceum.

miejsce na refleksje związane z zakończeniem edukacji, uzyskaniem średniego wykształcenia i bezrobotnością. smacznego.

.>>Czy wiecie, że wszystko w kobiecie zaczyna się i kończy na fruwaniu... <<.

#2 2009-05-13 18:39:24

Eudo

Dzika Flegmatyczka.

9972192
Punktów :   

Re: srututu. czyli koniec liceum.

no to może ja pierwsza. więc przez trzy lata intensywnego dojrzewania w uwstecznianiu, nauczyłam się nie przyswajać zupek chińskich, albowiem rzygam po nich dalej, niż widzę. nauczyłam się także nie przyswajać czipsów, z tych samych powodów, szczególne lays'ów - cebulkowych. nauczyłam się także, że zdania nie zaczynamy od "więc", i interpunkcji, a także, że zdanie zaczyna się dużą literą.

widzę przed sobą otwarte perspektywy, w końcu w Unii nie ma granic i mogę zmywać naczynia wszędzie.

.>>Czy wiecie, że wszystko w kobiecie zaczyna się i kończy na fruwaniu... <<.

#3 2009-05-15 12:35:37

Vivre

..::Cogito Ergo sum::..

3019690
Punktów :   

Re: srututu. czyli koniec liceum.

.. Nauka w liceum. hm. Nauczyłam się ze nie wolno mieszac alkoholi ...szczegolnie domatora wiśniowego z domatorem o smaku karmelków lodowych. Nauczyłam się że ocena rzeczą względną...
Nauczyłam się że samce są z reguły prości , że są hipokrytami...i że nie ufam Adamom . (Ale mimo wszystko samczyki dają duuuzoooooo radosći od czasu do czasu XD)
Nauczyłam się iż nie trzeba być całe zycie samodzielną ze to miło jak Cię kiedyś ktoś wyręczy.
A i nauczyłam się tłumaczyć na Angielski "Zdzichu zrobił kupe" <Smacznego>

Aaaa...i Piwo-zelki żelki-piwo Nie wolno zapomnieć!!!!

..::Cogito Ergo Sum::..

Stopka forum

RSS