#1 2010-09-23 22:44:39

Eudo

Dzika Flegmatyczka.

9972192
Punktów :   

Zajebiste - frapujące byt własny :P

Cytaty, linki, zatrważające, skłaniające do przemyśleń

http://img831.imageshack.us/img831/6767/lezacae.gif

.>>Czy wiecie, że wszystko w kobiecie zaczyna się i kończy na fruwaniu... <<.

#2 2010-09-23 22:52:29

Vivre

..::Cogito Ergo sum::..

3019690
Punktów :   

Re: Zajebiste - frapujące byt własny :P

frapuje mnie różowy kolor jej włosów XD gdyby blondynki rządziły światem róż i blond i błękitne kenetyczny.oczy były by wszczepione wszystkim w kod kenetyczny GENETYCZNY. mowilam ze moja dysortografia sie pogłębia ?

..::Cogito Ergo Sum::..

#3 2010-09-23 23:05:21

Eudo

Dzika Flegmatyczka.

9972192
Punktów :   

Jest piękna, jeszcze lubię ją http://img820.imageshack.us/img820/5195/tanczaca.gif

Blondynki mnie nie frapują, chyba im też zawdzięczam to, że mogę się wydawać inteligentna (ach ten kontrast).

a tera Praczet "Na pograniczu granica bywa
przekraczana i czasami przeciskają się do wszechświata stwory, którym chodzi o coś
więcej niż tylko lepsze życie dla dzieci i cudowną przyszłość przy zbiorach owoców
oraz w sektorze usług domowych."

To o artystach? Ale poprawia humor mi.

#4 2010-09-24 00:07:03

Vivre

..::Cogito Ergo sum::..

3019690
Punktów :   

MR.NOBODY!

...FRapuje mnie jego historria. musze musze musze obejzec .

A opis taki niepozorny..

Nemo Nobody wiedzie zwyczajne życie u boku swojej żony, Elise i trójki dzieci, aż do dnia kiedy budzi się jako stary mężczyzna w roku 2092. Jako 120-latek jest najstarszym człowiekiem na świecie i jednocześnie ostatnim śmiertelnikiem pośród ludzi, którzy stali się nieśmiertelni na skutek medycznego postępu. Co więcej nikt z obecnie żyjących nie interesuje się Nemo, ani nie zawraca sobie nim głowy. Aby wrócić do czasów obecnych, Mr. Nobody, musi odnaleźć odpowiedzi na następujące pytania - Czy jego życie mu odpowiadało? Czy kochał właściwie swoją żonę i dzieci? Teraz jego celem staje się znalezienie prawidłowych odpowiedzi.

..::Cogito Ergo Sum::..

#5 2011-02-05 20:56:30

Eudo

Dzika Flegmatyczka.

9972192
Punktów :   

"Gdyby bogowie chcieli, żeby ludzie latali, daliby wszystkim bilety lotnicze."

Przeleciał mój mózg pełen marzeń na wskroś, ten cytat

„No przecież do tego służą reguły, rozumiesz? Żebyś się dobrze zastanowił, zanim je złamiesz.”

(Praczet)

#6 2011-02-05 21:49:49

Eudo

Dzika Flegmatyczka.

9972192
Punktów :   

Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.  - Marquez moja nowa perełka.

"My mężczyźni jesteśmy biednymi niewolnikami przesądów - powiedział jej przy jakiejś okazji. - Za to kiedy kobieta postanawia przespać się z jakimś mężczyzną, nie ma takiego parkanu, którego by nie przeskoczyła, fortecy, której by nie zdobyła, ani jakiejkolwiek normy moralnej, której nie byłaby gotowa złamać: i nie ma takiego Boga, który by ją powstrzymał."

I Caroll
"Boje się, że pewnego dnia stracę to wszystko co nie dość kochałem. Pamiętaj i nie wahaj się kochać tego co kochać warto. "
"Zawsze chcemy nadać jakieś imię naszej samotności. "

I Einstein
"Kiedy miałem 20 lat, myślałem tylko o kochaniu. Później kochałem już tylko myśleć. "
"Najbardziej niezrozumiałą kwestią dotyczącą świata jest to, że on jest zrozumiały. "

Stopka forum

RSS